ברקולה בספק אצל פ.ס.ז', אתלטיקו בסגל חזק

הקבוצה הטובה ביותר באירופה העונה לוטשת עיניים לתואר נוסף. איך יסתיים משחקה הראשון של פ.ס.ז' במונדיאל הקבוצות כשתפגוש את אתלטיקו מדריד?

יום ראשון 15 יוני 2025
מערכת TELESPORT
המלצת ווינר למשחק בין פ.ס.ז' לאת. מדריד במסגרת המחזור ה-1 בשלב הבתים של מונדיאל הקבוצות. המשחק ניתן להימור סינגל. (שעת סגירה 22:00)

פ.ס.ז' זכתה רק לא מזמן בליגת האלופות. זה כבר לפני 15 ימים בגמר מינכן וכעת היא נמצאת כבר בארצות הברית בדרך למסע חדש ומעניין. החבורה של לואיס אנריקה מציגה סגל חזק שכולל את כל הכוכבים של הקבוצה. מי שנמצא בספק לתהמודדות הוא ברקולה שסוחב פציעה בברך. אם נסתכל על התוצאות האחרונות של הצרפתים נגלה שהם עם רצף של חמישה ניצחונות.

אתלטיקו מדריד מנגד סיימה את העונה שלה בספרד במקום ה-3. היא ניצחה את שני משחקיה הקודמים בסוף מאי עם שתי רביעיות על בטיס וג'ירונה. בליגת האלופות הודחה לריאל מדריד בפנדלים בשמינית הגמר באמצע חודש מרץ. בסגל שלה אפשר יהיה למצוא את סורלות', אובלק, קוראה, גריזמן, ויטסל, אלבראז וכמובן את הבן של מאמן הקבוצה, ג'וליאנו סימאונה. הסגל של הספרדים כול 34 שחקנים כי דייגו סימאונה צירף לא מעט שחקנים צעירים שיעבו את הסגל.

הבית הזה כולל את סיאטל ובוטאפוגו כאשר שתי קבוצות עולות לשמינית הגמר. הקבוצות עצמן נפגשו בנובמבר 2024 במסגרת ליגת האלופות העונה ואז ניצחה אתלטיקו בחוץ 1:2. מההפסדים הבודדים של הצרפתים במפעל. נראהל נו שקשה לעצור כרגע את פ.ס.ז' והיא פייבוריטית לקחת 3 נק' במשחק הזה.

ההימור שלנו 1 ביחס של 1.75.

תגובות

טלספורט בפייסבוק